Wandeling

Denk jij vaak na over wat je graag anders zou doen met je leven?

En kom je er maar niet verder mee? Dan nodig ik je uit om mee te gaan wandelen. Wandelen zet je in beweging en de natuur geeft je rust, inzicht en inspiratie. In een 1-op-1 sessie begeleid ik je met een bijzondere combinatie van korte (stilte) wandelingen, natuurgerichte oefeningen en creatieve werkvormen om uit te vinden wat je wilt. Dit proces geeft je ruimte om weer te dromen. Dat is én leuk én nuttig om verder te komen op je levenspad. Door de natuur als metafoor te zien voor de wensen en verlangens die achter je dromen schuilgaan, ontdek je waar je echt voor wilt gaan. En wat je in het klein al kunt doen om deze achterliggende wensen te verwezenlijken.

Locatie

We spreken af onder de perenboom in de Heemtuin in Heusden vesting. Van hieruit wandelen we ongeveer 1,5 uur in- en rond Heusden, dus zorg dat je een paar makkelijke schoenen aan hebt. Ik zorg voor een notitieboekje en koffie of thee met iets lekkers onderweg.

Follow-up

Eén coachwandeling kan genoeg zijn om gevoed en geïnspireerd verder te gaan op je eigen pad. Mocht je behoefte hebben aan meer, dan kan dat in de vorm van een vervolg wandeling of met een workshop voor nog meer verdieping.

Wat levert de wandeling op?

  1. Door de natuur kom je snel tot waardevolle inzichten
  2. Je maakt kennis met mij als coach en mijn werkwijze
  3. Je komt altijd terug met nieuwe energie
  4. Je ontdekt hoe je meer flow krijgt in je leven

Voor wie?

De wandeling is vooral geschikt voor gemotiveerde vrouwen die door baanverlies of een andere persoonlijke verlieservaring de richting in hun leven een beetje zijn kwijtgeraakt en opnieuw willen ontdekken wat ze echt willen.

Mijn achtergrond

Ik ben opgeleid als loopbaancoach: in deze en andere HR functies heb ik gewerkt bij een zorginstelling. Binnen vanachter mijn bureau voerde ik loopbaangesprekken met medewerkers. Totdat mijn wens om buiten in de natuur te werken sterker werd dan de zekerheid van een vaste baan tussen vier (kantoor)muren. Bij een reorganisatie heb ik mijn hart gevolgd en de keuze gemaakt om als freelance coach verder te gaan op mijn eigen ‘natuurlijke’ pad. In de jaren daarna heb ik me verder ontwikkeld als wandelcoach. Stap voor stap heb ik zo ‘Onderdeperenboom’ gerealiseerd. Mijn specialisme is niet per sé loopbaanbegeleiding, het is vooral ontwikkeling van bewustwording en richting in het leven. Daarmee kan ik je als freelance coach en ervaringsdeskundige helpen om te ontdekken wat je echt wilt.

Prijs voor een 1-op-1 coachwandeling

€ 66,- incl. BTW, notitieboekje, koffie/thee en iets lekkers onderweg

In de herfst> sept t/m nov ontvang je 25% kennismakingskorting en betaal je voor de wandeling € 49,50

 

Aanmelden voor de 1-op-1 coachwandeling